Hoogman Koel & Installatie Techniek

Airconditioning particulieren bedrijven

Goede airconditioning vraagt om een eerlijk en deskundig advies. Een woonkamer, slaapkamer of serre, praktijkruimte, bedrijfshal of commerciƫle ruimte aan elke ruimte worden andere eisen gesteld. Wij zorgen dat, in overleg met u, uw airconditioning precies op uw wensen en eisen wordt afgesteld.
Een airconditioner kan meer dan alleen koelen. De lucht kan worden ontvochtigd, verwarmd en gezuiverd, wat goed is voor uw gezondheid en concentratievermogen. Bovendien levert een verwarming via een airconditioner u kostenbesparingen op door een lagere energierekening en subsidiemogelijkheden. De ontwikkeling van technische mogelijkheden betreffende woonhuizen staan niet stil. Er zijn systemen die de traditionele manier van branden op fossiele brandstoffen (gas, olie, elektrisch) vervangen door een airconditioner. De installatie produceert 3 tot 5 keer meer dan de conventionele systemen, is goedkoper en veel energiezuiniger en makt het bij uitstek geschikt voor woonhuizen en kleinzakelijk gebruik.
Om aan uw kwaliteitseisen te voldoen, leveren wij alleen A-merken die bedrijfszeker, geluidsarm en zuinig zijn en u een perfecte klimaatbeheersing garanderen. Uiteraard voldoen alle installaties aan de wettelijke eisen.

Onderhoud Airconditioning

Het onderhoud van airconditioningapparatuur met een koudemiddelinhoud van meer dan 3 kg is wettelijk verplicht gesteld. Regelmatig onderhoud voorkomt onnodige storingen aan uw installatie en ziekteverzuim van uw personeel. Als bedrijf werken wij met onderhoudsovereenkomsten. Deze overeenkomsten zijn ten alle tijden opzegbaar en nemen u de zorg voor uw installatie uit handen. Voor het onderhoud van uw bestaande installaties, welke niet door ons zijn gemonteerd, kunt u ook bij ons terecht.

Impressie

avant
cassette
console
daiseikai
suzumi